Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost intrebat, la o reuniune a Partidei Romilor, daca este tigan, el raspunzand ca, desi unii spun ca este tigan sau evreu, el se considera in primul rand roman si "un om sentimental".

"Este sau nu tigan?", a intrebat o persoana din sala la reuniunea organizatiei de Bucuresti a Partidei Romilor Pro-Europa, la care era prezent si Marian Vanghelie, invitat de Nicolae Paun.

"Nu", a raspuns liderul Partidei Romilor Nicolae Paun, care a apreciat ca persoana care a intrebat face precum tiganul venit la Opera "Nunta lui Figaro", care astepta sa fie pusa masa de nunta.


Marian Vanghelie a aratat ca pot sa spuna unii despre el ca este tigan sau evreu, dar el este "in primul rand roman".

"Pot sa zica unii ca sunt si tigan, pot sa zica ca sunt si jidan, pentru ca orice vor ei pot sa fiu. In primul rand sunt roman, sunt un om sentimental si, daca vreti sunt un om cu sentimentul si cu inima, pentru ca am copilarit in Ferentari si nu uit de unde am plecat, nu uit ca am fost pe bulevard, nu uit ca am parcurs etapele ca si un om amarat", a spus Vanghelie, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca este preocupat de categoria "de etnie roma" si ca administratia locala nu are viziune fata de aceasta etnie. Vanghelie a precizat ca vrea sa acceseze un credit pentru repararea blocurilor din Ferentari si a subliniat ca n-a fost plecat la Bruxelles pentru a bea sprit, ci pentru a face exact ce trebuia sa faca.

"N-am plecat , n-am baut nici sprit, nici nu m-am plimbat la Bruxelles, m-am dus exact pentru ceea ce trebuia sa ma duc", a adaugat Marian Vanghelie.

El le-a spus romilor ca "prefera sa piarda 2 milioane de voturi de la romani si sa ajute 100.000 de romi" si copiii romi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.