Liderul PNL critica dur afirmatiile malitioase ale lui Traian Basescu fata de Regele Mihai si il compara cu Hitler.

In urma declaratiilor iresponsabile ale lui Traian Basescu, legate de abdicarea Regelui Mihai, pe care l-a facut tradator de tara, intreaga presa, atat din tara cat si din strainatate, a sarint in apararea monarhului.

Acelasi lucru l-a facut si Crin Antonescu.

In timp ce Casa Regala a preferat sa nu comenteze pe seama acuzatiilor presedintelui, Antonescu i-a scris o scrisoare Regelui prin care ii cere scuze in numele tuturor romanilor pentru declaratiile iresponsabile ale presedintelui.

Nu te poti duce ca un betiv la carciuma cand esti seful statului sa-ti dai parerea tu asupra istoriei nationale si asupra simbolurilor nationale”, acuza Antonescu.


De asemenea, liderul PNL il compara pe Basescu cu Hitler si sustine ca atitudinea sa fata de Rege este specific comunista.

Cand a spus Basescu adevarul? Atunci cand spunea textual in raportul de condamnare a comunismului ca monarhul Romaniei a fost alungat si silit sa abdice si ca monarhia a fost intrerupta abuziv de catre regimul communist, sau ieri cand l-a facut tradator pe Regele Mihai. Asemanandu-se pana la identiate nota bene cu declaratia lui Adolf Hitler din 25 august, 1944”, a declarat Antonescu.

Citeste si:
Crin Antonescu, despre amnistie: Nu cred ca se va da. Daca se da...
Crin Antonescu, despre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.