Fostul premier este foarte deranjat de cometariile celor din PDL legate de planul USL pentru guvernare si reducera TVA.

PDL este ultimul partid care ar putea face o evaluare a Viziunii economice a USL, in conditiile in care este artizanul unei guvernari dezastruoase, care a condus la saracirea populatiei, la contractarea economiei si la erodarea tuturor dimensiunilor societatii romanesti”, scrie Nastase pe blogul sau.

Acesta il “citeaza” pe Videanu si spune ca opinia PDL este de-a dreptul hilara doarece niciuna din deciziile luate de actual guvernare nu are in spate un studio de impact si nu a facut bine populatiei. [Videanu: Viziunea USL este penibila]

"Niciuna dintre deciziile majore luate de Traian Basescu si executate de Emil Boc, cum ar fi cresterea TVA sau inchiderea spitalelor, nu are in spate un studiu de impact. Am spus-o de mai multe ori: acest guvern este lipsit de competenta si a creat haos in intreaga economie si imensa dezamagire in societatea romaneasca”, sustine Nastase.

  • Programul USL cu iz electoral

Nastase lauda programul de guvernare lansat de USL “cu 18 luni inainte de alegeri”.

Acesta sustine din nou ca Romania se indrepata pe o directie gresita, iar opozitia ar fi singura solutie de iesire din criza.

Cu toate astea, trebuie sa ne amintim ca printre ideile “geniale” debitate din sanul PSD vine si legea care interzice auto-apararea in spatii publice si care prevede inchisoare incepand de la 6 luni pentru cei care nu se legitimeaza autoritatilor. [Petrecerile la domiciliu, interzise dupa ora 22:00]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.