Proiectul legii privind disponibilizarile din MAI nu a fost adoptat de Camera Deputatilor, fiind inregistrate 150 de voturi "pentru", fata de 167 necesare pentru aprobare.

La votul final s-au inregistrat 150 de optiuni "pentru", 132 "impotriva" si opt abtineri. Inainte de vot, mai multi deputati din opozitie au criticat acest proiect de lege, indemnand-i pe parlamentarii de la putere sa nu voteze in favoarea acestui proiect.

Rezultatul votului a fost primit cu aplauze si strigate de bucurie. Proiectul de lege urmeaza sa fie rediscutat in sesiunea urmatoare, potrivit procedurilor, relateaza MEDIAFAX.

Dupa vot, deputatii coalitiei s-au strans in jurul presedintelui Camerei, Roberta Anastase, care avea foile cu rezultatul votului. Printre deputatii prezenti se aflau si ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, liderul deputatilor minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian si liderul deputatilor PDL, Mircea Toader.

Sedinta Camerei Deputatilor este condusa de vicepresedintele Ioan Oltean, in timp ce Camera Deputatilor este for decizional in cazul acestui act normativ.


Sindicatul National al Politistilor si personalului contractual din MAI a trimis o scrisoare conducerii Camerei Deputatilor in care solicita renuntarea la ideea adoptarii legii privind disponibilizarile din MAI, Biroul Permanent stabilind, luni, ca scrisoarea sa fie distribuita deputatilor
.

Citeste si:
Deputații ruși înăspresc pedepsele cu închisoarea pentru...
Deputații ruși înăspresc...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.