Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat ca va candida pentru Primaria Capitalei daca PDL ii va cere acest lucru, aratand ca intr-o astfel de competitie va lupta "cu energia unui samurai sau a unui kamikaze".

"Daca partidul va considera ca sunt destul de bine plasat pentru a duce o asemenea lupta, o voi duce cu energia unui samurai sau unui kamikaze, indiferent daca pierd sau nu, pentru ca este vorba despre insusi rostul intrarii mele in politica", a spus Paleologu, care candideaza la sefia PDL la Conventia Nationala de la sfarsitul saptamanii, dar si pentru functiile de prim-vicepresedinte, vicepresedinte sau secretar executiv.

Paleologu a facut aceasta precizare dupa ce a fost intrebat daca ar fi interesat de o candidatura la Primaria Capitalei.


"Tot ce tine de politici urbane in Capitala ma intereseaza extrem de mult. De fapt, ce m-a motivat sa intru in politica a fost acest lucru, faptul ca asistam de ani de zile la distrugerea patrimoniului urban bucurestean. Asta-i motivul pentru care am intrat in politica. Deci, daca partidul va considera ca sunt suficient de bine plasat in sondaje si suficient de bine plasat pentru a candida la Primaria Capitalei, evident voi accepta aceasta misiune aproape imposibila, cu recunostinta, ca pe o foarte mare onoare, pentru ca este vorba de orasul meu pe care vreau sa-l salvez sa nu fie facut praf de buldozere si de promotorii imobiliari care, de fapt, sunt niste distrugatori de patrimoniu, distrugatori de oras", a afirmat Paleologu pentru MEDIAFAX.

El a precizat ca, daca este vorba sa se bata pentru orasul sau, pentru "habitatul" sau, o va face cu "o totala dedicare", pentru ca este cauza care l-a motivat sa intre in politica.

In opinia lui Theodor Paleologu, asa cum reiese in sondaje, "PDL sta prost in Bucuresti", iar "Sorin Oprescu, in mod inexplicabil, este favoritul bucurestenilor".

Paleologu se bate cu Boc pe sefia PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.