Fostul ministru al Culturii, Toader Paleologu, intentioneaza sa candideze la sefia PDL la Conventia care va avea loc in luna mai.

El a confirmat intentia de a prezenta delegatilor care vor participa la Conventie o motiune cu care sa candideze la sefia partidului.
Emil Boc si Vasile Blaga au decis sa isi anunte candidaturile la sefia PDL in aceeasi zi.

Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca motiunea cu care premierul Emil Boc se va prezenta in cursa pentru sefia PDL a fost definitivata, se intituleaza "Romania dreapta, Romania puternica" si va fi depusa luni, 11 aprilie la sediul partidului.

Motiunea lui Vasile Blaga pentru presedintia PDL se va numi "O Romanie dreapta, o Romanie europeana" si va fi lansata, luni, la sediul partidului din Aleea Modrogan, a declarat vicepresedintele PDL Cristian Boureanu.

Paleologu se numara printre democrat-liberalii care s-au abtinut, in 5 martie, la votul CNC al PDL legat de modificarile la Statutul formatiunii propuse de Colegiul Director.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.