Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica, la Oradea, ca are convingerea ca va castiga alegerile pentru presedintia partidului si ca votul delegatilor trebuie sa fie secret, deoarece acest lucru este prevazut in statutul partidului.

Vasile Blaga s-a intalnit, duminica dimineata, cu peste 200 de membri ai Colegiului Director al PDL Bihor, primari, viceprimari, consilieri locali si judeteni, precum si sefi de servicii guvernamentale deconcetrate din judet, la finele reuniunii afirmand ca are convingerea ca va reusi sa castige alegerile pentru functia de presedinte al partidului si ca motiunea sa va fi viitorul program politic al formatiunii, informeaza MEDIAFAX.

"Sper ca a fost o intalnire reusita. Sigur, nu e un secret ca aici ne bucuram de mult sprijin, dar dealtfel noi credem ca am reusit sa convingem foarte multi colegi in toata tara si ca vom castiga presedintia partidului, iar programul nostru va fi cel pe care partidul il va urma in perioada viitoare", a declarat Vasile Blaga dupa intalnirea cu membrii PDL Bihor. [Vasile Blaga: Eu merg la victorie, voi castiga sefia PDL!]

Intrebat cat de important va fi caracterul secret al votului si daca la Conventia Nationala a PDL se va vota in ordinea alfabetica a delegatilor ori dupa ordinea organizatiilor judetene, Blaga a afirmat ca in mod categoric votul va fi unul secret, deoarece acesta este reglementat in statutul partidului.

In acelasi timp, insa, secretarul general al PDL si-a exprimat si regretul de a nu fi reusit sa impuna ca la Conventie sa participe un numar mai mare de delegati.

"Am vazut discutii pe tema asta. Sigur, ati vazut cum au evoluat lucrurile, incepand de la numarul de participanti - noi nu am cerut decat sa participe toti cei care vor intra in prima linie a anului electoral viitor, primari, viceprimari, presedinti de consilii judetene. Noi avem 1.069 de primari… Dar votul este secret, scurt ca buna ziua. Acest lucru este prevazut in statutul partidului, inclusiv faptul ca niciun presedinte de organizatie nu poate sa-i dea dispozitie nimanui cum sa voteze. Votul este imperativ, deci se va vota secret", a declarat secretarul general al PDL, Vasile Blaga.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Citeste si: Boc si Blaga negociaza functiile din varful PDL

Boc nici nu se gandeste sa piarda alegerile din PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.