Presedintele PDL, premierul Emil Boc, a ras, joi, cand a fost intrebat daca va candida pentru o alta functie in cazul in care nu va castiga sefia PDL, raspunzand apoi: "Cu mine vorbiti? Cred ca v-am dat raspunsul la aceasta intrebare”.

Emil Boc a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, daca se gandeste sa candideze la o alta functie in cazul in care nu va obtine functia de presedinte al PDL.

Boc a ras si a raspuns scurt: "Cu mine vorbiti? Cred ca v-am dat raspunsul la aceasta intrebare".

Premierul a spus ca liderul PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, este unul din cei 33 de presedinti de organizatii care sustin motiunea sa la Congres.

"Este o motiune pentru a continua modernizarea Romaniei si pentru ca PDL sa continue guvernarea dupa 2012, impreuna cu actualii parteneri de guvernare. Presedintele PDL Salaj este unul din cei 33 de presedinti de organizatii care sustin motiunea «Romania dreapta - Romania puternica» pe care o voi depune la Congres, in 14-15 mai", a declarat Emil Boc, citat de MEDIAFAX.

Intrebat daca se va ajunge la o negociere cu Vasile Blaga pentru functiile din partid sau daca fiecare va veni cu acei candidati pe care ii va dori, Boc a raspuns ca votul din Congres este singurul care va decide cine se va afla in Biroul Permanent National.

"Pentru cei care nu stiu cum merg lucrurile in PDL, le spun atat: votul la Congres e singurul care decide cine e in Biroul Permanent National, alte povesti sunt povesti. Acolo vor fi 1.400 de oameni cel putin, care se vor afla in cabina de vot, si vor decide ei cum e mai bine pentru PDL, incepand cu presedintele si continuand cu BPN", a spus Boc.

El a declarat ca in PDL este democratie si ca voturile se obtin prin convingere si nu prin aranjamente de culise.

Citeste si: [VIDEO] Boc deviaza traficul aerian


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.