Delegatia lui Emil Boc a provocat o intarziere de 50 de minute a unei curse aeriene Bucuresti - Oradea, deoarece Udrea, Anastase si Boagiu au intarziat la aeroport.

Avionul nu asteapta dupa nimeni! - se stie printre toti calatorii. Regulile sunt ca un pasager ar trebui, teoretic, sa ajunga cel putin cu o ora inainte de imbarcare pentru a trece de controale si pentru a se asigura ca totul e in ordine.

Cu toate astea, se pare ca regulile nu se aplica si pentru Emil Boc, Elena Udrea, Roberta Anastase si Anca Boagiu, care, fiindca nu au ajuns la timp la aeroport, au intarziat decolarea avionului cu 50 de aminute.

Totul trecea cu nepasare, daca avionul nu ar fi fost o cursa pasager, iar oamenii nu ar fi trebuit sa astepte o ora pentru ca “fetele” din PDL nu au fost gata la timp.

  • Boc a facut pe “pasagerul normal”

Potrivit deputatul PSD Ioan Roman, care s-a aflat in acelasi avion cu premierul, Emil Boc nu a luat microbuzul pentru VIP de la terminalul de imbarcare si s-a urcat in microbuzul pentru pasageri.

In microbuz, un barbat cu barba, in jur de 50 - 55 de ani, i-a batut obrazul lui Boc in semn ca asta este nesimtire. Premierul s-a uitat spre barbat, dar nu a avut replica si si-a intors privirea spre directia opusa”, a declarat Roman.

De asemena, deputatul PSD sustine ca multi pasageri au fost nemultumiti deoarece au fost obligati sa stea in spatele aeronavei pentru a face loc delegatiei PDL. De asemena, in avion s-a "instalat" un "scut" de securitate care consta in trei randuri libere intre PDL-isti si pasageri.

Anastase si Macovei se bat pentru functii de conducere in PDL

Citeste si:
Metroul de la Cluj. Astăzi se semnează contractul pentru proiectare...
Metroul de la Cluj. Astăzi se...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.