Premierul Emil Boc a declarat ca primeste in continuare mesaje prin posta electronica, cu e-mail-uri "si pozitive, si critice", dar a sustinut ca mesajele negative sunt mai putine in raport cu recomandarile primite si a asigurat ca va raspunde tuturor direct sau prin dispunerea unor verificari.

Seful Executivului a fost intrebat, vineri, de jurnalisti, daca a mai primit e-mailuri in ultimele ore si daca exista si mesaje laudative.

"Sunt pozitive, sunt si critici, dar ponderea criticilor este mult mai redusa in raport cu ponderea mesajelor care vin cu recomandari, cu sugestii, cu propuneri, cu unele plangeri din teritoriu cu privirie la nefunctionalitatea unor institutii ale statului. Ma bucur ca cetatenii sunt activi si reactioneaza acolo unde sunt abuzuri din partea autoritatilor publice locale sau nationale, din partea unor functionari, si am asigurat pe fiecare ca, prin structurile pe care le am la dispozitie, incepand de la Corpul de Control al primului-ministru, voi verifica daca aceste lucruri sunt adevarate sau nu", a spus Boc, citat de MEDIAFAX.

I-ai scrie un mesaj premierului? Iata adresa de mail

Premierul a precizat ca, in prezent, nu mai primeste la fel de multe mesaje ca in ziua in care si-a prezentat public adresa de e-mail, ulterior numarul acestora diminuandu-se. Emil Boc a asigurat in acelasi timp ca analizeaza si raspunde fiecarui mesaj, pe loc sau in timp, in functie de problema semnalata.

"La o parte raspund eu, la o parte o sa fac o analiza suplimentara si o sa dau un raspuns mai elaborat. Acolo unde este un raspuns mai usor de dat, raspund direct. La altele, o sa am un raspuns mai elaborat", a precizat premierul.

Boc s-a aratat nemultumit de faptul ca unii functionari ai statului nu raspund prompt nevoilor cetatenilor, iar mesajele pe care le primeste il ajuta sa-si dea seama unde apar disfunctionalitati.

Tu i-ai scris premierului?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.