Aflat in vizita la Mehedinti, premierul Emil Boc a fost intampinat de localnici cu binecunoscutele deja huiduieli si reporsuri.

Premierul Emil Boc care a inaugurat, joi, un pasaj peste calea ferata in localitatea Ciochiuta din judetul Mehedinti a fost intampinat de zeci de localnici nemultumiti, care i-au reprosat masurile de austeritate luate de Guvern.

De asemenea, localnicii i-au reprosat premierului inchiderea spitalului din Strehaia.

Totodata, o femeie i-a spus lui Emil Boc ca, din cauza constructiei pasajului de la Ciochiuta, nu mai are acces in gospodarie si a cerut sa fie rezolvata aceasta problema.

Alte nemultumiri ale localnicilor au fost legate de faptul ca nu au fost primite despagubirile de catre proprietarii riverani pasajului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La inaugurarea pasajului, alaturi de premierul Emil Boc au participat ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, senatorul PDL de Mehedinti Mihai Stanisoara, deputatul PDL Doina Chircu si autoritati judetene.

Pasajul de la Ciochiuta face parte din DN 6 Bucuresti-Timisoara, situat pe ramura sudica a coridorului IV pan-european.

Din seria huiduielilor, mai puteti citi si:
Emil Boc, huiduit la parada de 1 Decembrie
[VIDEO] Emil Boc, huiduit din nou
Emil Boc, "persona non grata" la Galati
Boc, atacat cu oua si rosii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.