Premierul Emil Boc a fost huiduit, miercuri, la plecarea de la parada de 1 Decembrie, desfasurata in zona Arcului de Triumf.

Huiduit, premierul s-a indreptat catre masina de serviciu, insotit de membrii echipei sale de paza si protectie.

Dupa cateva minute de la plecarea lui Boc huiduit de multime, prin acelasi loc a trecut liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, care a dat mana cu cateva persoane adunate in dreptul gardurilor de protectie instalate de jandarmi. Vadim Tudor a comentat razand catre SPP-isti: "Ce i-au facut, ma, lui Boc!".

Emil Boc a asistat timp de o ora la parada organizata cu ocazia Zilei Nationale. El a fost salutat de garda de onoare, transmite MEDIAFAX.

  • Boc i-a furat “onorul” lui Geoana

Intrebat daca nu i se parea normal ca, la inceputul paradei militare de Ziua Nationala onorul sa-i fie dat lui Mircea Geoana, in calitate de presedinte al Senatului si al doilea om in stat, premierul Emil Boc a spus: "Protocolul este cel care a fost stabilit si dumneavoasta ati vazut ce s-a intamplat".

Emil Boc a spus ca a aflat de marti ca lui ii vor fi prezentate onorurile. "Presedintele m-a desemnat in acest sens", a spus el, citat de MEDIAFAX.

La sfarsitul paradei, premierul, intrebat in legatura cu Ziua Nationala, a spus: "Este un miracol ca acest popor a reusit in decursul istoriei sa faca fata la toate provocarile pe care le-a avut, ca a fost vorba de imperiile care au incercat sa ne cucereasca - noi am rezistat".

"Asta este o mare mandrie pentru fiecare roman, pentru fiecare dintre noi ca am reusit ca in ciuda vitregiilor vremii am reusit sa ramanem un popor unit si sa avem in 1 Decembrie un simbol al unitatii nationale", a mai spus Boc.

Citeste si: Ziua nationala, prilej de proteste anti-politicieni


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.