Noul ministru al Muncii va fi nominalizat in perioada urmatoare, dupa Sarbatorile de Pasti, in urma consultarii colegilor din PDL, a declarat Emil Boc.

Seful Guvernului a preluat, vineri dimineata, mandatul de interimar la conducerea Ministerului Muncii vineri dimineata, intr-o intalnire avuta la sediul ministerului cu fostul detinator al portofoliului, Ioan Botis, informeaza MEDIAFAX.

"Am considerat benefic sa avem consultari consistente in legatura cu numele viitorului ministru si dupa Paste vom avea aceste consultari si va fi facuta nominalizarea. Pana atunci, voi conduce ca interimar acest minister", a spus Boc.

Intrebat daca se va consulta si cu membrii Coalitiei in privinta noului ministru al Muncii, Boc a amintit ca acest portofoliu revine PDL, iar liderii Coalitiei vor fi "informati" asupra nominalizarii.

[Era lui Botis: Proteste, demisii si asumari de raspunderi]

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretele prin care ia act de demisia lui Ioan Botis din functia de ministru al Muncii si prin care il numeste interimar la conducerea ministerului pe premierul Emil Boc.

Ministrul Muncii, Ioan Botis, a declarat, miercuri, ca a demisonat din functie si ca demisia sa este una de onoare, in contextul scandalului izbucnit legat de angajarea sotiei sale intr-un proiect european.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.