Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat, la Europa FM, ca in PDL se asteapta o negociere intre Emil Boc si Vasile Blaga pentru ca acesta din urma sa renunte la candidatura, mentionand insa ca s-ar fi gasit o solutie pana acum daca ar fi fost "atat de simplu".

Intrebat daca poate confirma posibilitatea ca Vasile Blaga sa renunte, pentru o functie de prim-vicepresedinte sau secretar general, la candidatura la sefia partidului, pe motiv ca ar fi mai importanta echipa PDL, iar dusmanii partidului sunt in USL, nu in interior, Tabara a raspuns: "Marea majoritate a membrilor de partid asteapta un astfel de moment. Deci nimeni nu contesta capacitatea de lider nici a lui Vasile si nici a lui Emil, e clar. Si, sigur, se asteapta aceasta probabil negociere".


Interlocutorul lui Tabara a spus ca nu isi inchipuie ca Vasile Blaga va refuza ce asteapta partidul, iar ministrul Agriculturii a replicat: "Eu nu cred. Cred ca ar fi gasit solutia pana acum, daca era atat de simplu".

Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu si-au lansat oficial, luni, candidaturile pentru sefia PDL, transmite MEDIAFAX.

Valeriu Tabara se numara printre sustinatorii lui Emil Boc pentru sefia partidului.

Cine se "bate" pentru sefia PDL?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.