Deputatul Dan Pasat a studiat, miercuri, la DNA, ultimele probe din dosarul in care este acuzat de santaj, a semnat un proces - verbal in acest sens, el declarand ca procurorii i-au pus sechestru asigurator "pe toate bunurile".

Deputatul Dan Pasat a revenit, miercuri, la DNA, pentru studierea materialului de urmarire penala in dosarul sau.

La iesirea din sediul institutiei, Pasat a declarat ca studierea probelor s-a finalizat, ca a semnat un proces verbal in acest sens si ca procurorii anticoruptie urmeaza sa trimita dosarul in judecata.


Deputatul a adaugat ca "toate bunurile" i-au fost puse sub sechestru asigurator de catre procurori pana la concurenta sumei de "1-2 miliarde".
Pasat a stat aproximativ o ora la DNA, el fiind insotit de avocatul sau, Alexandru Chiciu, transmite MEDIAFAX.

Dan Pasat a venit si marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru prezentarea materialului de urmarire penala.

La iesirea din sediul institutiei, avocatul Alexandru Chiciu a precizat ca Pasat a luat la cunostinta o serie de probe ale procurorilor, intre care si un raport al Curtii de Conturi referitor la una dintre societatile care are calitatea de parte vatamata in acest dosar si despre care raportul arata ca are datorii la stat de 13 miliarde de lei. Avocatul s-a aratat surprins de faptul ca o societate datoare statului poate avea calitate de parte vatamata in dosarul deputatului PDL.

Dan Pasat s-a autosuspendat din PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.