Deputatul Dan Pasat a declarat ca a decis sa se autosuspende din PDL, deoarece "problemele sale personale nu au nimic cu partidul".

Dan Pasat a precizat ca va da un comunicat in acest sens si ca, dupa ce a luat aceasta decizie, este posibil sa nu mai participe la intalnirea grupurilor parlamentare cu presedintele Traian Basescu, transmite MEDIAFAX.

Anterior, deputatul declarase ca va participa la intalnirea parlamentarilor democrat-liberali cu presedintele Traian Basescu si ca va anunta, printr-un comunicat oficial, decizia pe care a luat-o referitoare la autosuspendarea sa din partid. Deputatul PDL a spus ca nu-si va da demisia din Parlament, deoarece se considera nevinovat. [Dan Pasat vrea sa mearga in instanta: Sunt nevinovat!]

Saptamana trecuta, solicitarea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului PDL Dan Pasat nu a intrunit numarul necesar de voturi favorabile pentru a fi adoptata. In sala au fost prezenti 292 de deputati, inregistrandu-se 154 de voturi exprimate, dintre care patru voturi anulate si 150 de voturi valabil exprimate. In favoarea solicitarii DNA s-au inregistrat 116 voturi "pentru" si 34 de voturi "impotriva".

Predoiu ii cere demisia lui Dan Pasat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.