Deputatul PDL Dan Pasat a declarat, marti, dupa anuntarea rezultatului votului la cererea DNA de ridicare a imunitatii sale parlamentare, ca solicita DNA sa-i trimita dosarul in instanta, deoarece el se considera nevinovat.

"Votul este al doamnelor si domnilor deputati din Parlament. Este vot secret si votul dansilor. Eu solicit un singur lucru: ma stiu nevinovat, solicit DNA sa-mi trimita dosarul in instanta", a afirmat Pasat, transmite MEDIAFAX.

El a mai spus ca poate fi trimis in judecata in fata instantei, aratand ca imunitatea parlamentara nu inseamna ca nu poate fi judecat intr-o instanta din Romania si condamnat sau achitat.

"Aici este vorba exclusiv de arestare preventiva. Nu exista probe care sa dovedeasca ca eu sunt un pericol pentru partile implicate, pentru societate", a mai spus Pasat.

El nu a vrut sa faca public cum a votat, aratand ca votul sau este constitutional si este secret.

Intrebat daca a primit citatie sa se prezinte la DNA, Dan Pasat a precizat ca in ultimele 6-8 luni nu a mai fost citat, dar ca s-a prezentat pana acum de trei ori la DNA, de fiecare data cand a fost solicitat.

Deputatul Dan Pasat a scapat de arest!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.