Europarlamentarul Adrian Severin face mult rau Romaniei prin "gestul sau", iar PSD trebuie sa dispuna decizii in acest caz, a declarat, luni, liderul PDL, premierul Emil Boc.

"Am o parere proasta despre acest caz, din perspectiva imaginii Romaniei, iar deciziile trebuie luate de partidul din care face parte. Prin gestul sau face mult rau Romaniei", a spus Boc, solicitat de jurnalisti sa comenteze situatia europarlamentarului PSD.

El a mai aratat ca europarlamentarul PDL Sebastian Bodu si-a precizat clar punctul de vedere, explicand ca nu are nicio legtura cu acest caz.
Europarlamentarul Adrian Severin a anuntat, luni, ca se autosuspenda din BPN al PSD, pana la clarificarea situatiei, informeaza MEDIAFAX.

  • Severin: "Averea mea insumata este la nivelul unui apartament de lux din Bucuresti"

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a declarat, luni, la Bucuresti, ca in anul 2010 a castigat ca membru in consiliul de experti ai Unicredit International suma de 30.000 de euro si ca averea sa, insumata, este la nivelul unui apartament de lux in Bucuresti.

"Vreau sa va spun ca toata averea mea insumata este cam la nivelul valorii unui apartament de lux din Bucuresti, ca in Belgia sunt mai ieftine apartamentele", a explicat Severin.

El a spus ca, desi situatia sa financiara nu este una extraordinara, nu este in situatia de "a-si vinde credibilitatea pentru 12.000 de euro". Totodata, europarlamentarul a mai spus ca din activitati similare celor pe care i le propusesera reporterii sub acoperire a castigat, in 2010, suma de 30.000 de euro.

"Anul trecut au fost cred ca vreo 40.000 de euro. Sau mai putin de atat, 30.000 de euro, ceva de genul acesta. Sunt in board-ul de international advisors al Unicredit International. Nu cred ca este un secret sa va spun ca printre colegi de-ai mei sunt fostul presedinte polonez Kwasniewski, fostul ministru de finante din Germania Theo Waigel. Sunt personalitati importante. Si, fiind personalitati de asemenea rang, oameni cu expertiza - nimeni nu da informatii secrete, sa fim lamuriti - dar in orice caz avand atata experienta, atata expertiza...", a comentat Severin, citat de MEDIAFAX.

Citeste si:
Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare....
Lidia Buble, condamnată...

El a spus ca la Unicredit nu i s-a cerut niciodata ceva strict legat de activitatea PE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.