Sandu Anghel, cunoscut si ca Bercea Mondial, acuzat de tentativa de omor, va ramane in arest. Recursul acestuia a fost respins.
Bercea Mondial a fost dus, vineri, la Curtea de Apel Craiova, unde le-a spus din nou magistratilor ca este nevinovat si ca totul a fost o inscenare.

Magistratii Curtii de Apel Craiova i-au respins recursul lui Sandu Anghel, astfel ca acesta ramane in arest, informeaza MEDIAFAX.

Cunoscutul cap al lumii interlope din Slatina a fost arestat de Tribunalul Olt in 20 februarie, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.


Luni, magistratii Tribunalului Olt au decis prelungirea pana in 16 aprilie a mandatului de arestare pe numele lui Sandu Anghel, iar acesta a formulat recurs.

Bercea Mondial a cerut sa fie eliberat sub control judiciar, insa solicitarea i-a fost respinsa, in 3 martie, de Tribunalul Olt, iar decizia a fost mentinuta de Curtea de Apel Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.