Bercea Mondial le-a solicitat magistratilor de la Curtea de Apel Craiova sa il cerceteze in libertate intrucat are un copil bolnav de SIDA si alti noua minori pe care ii are in ingrijire.

Fara a fi impresionati de "tragismul" situatiei Mondialului, reprezentantii Tribunalului Olt au prelungit arestul preventiv pana pe 16 aprilie, informeaza MEDIAFAX.

"Va rog frumos sa-mi admiteti recursul pentru ca am un copil bolnav de SIDA si am inca noua copii minori acasa care ma asteapta sa am grija de ei. Semnez si de trei ori pe zi la Politie daca e nevoie. Nu am avut niciun dosar penal pana acum si daca e nevoie vin la Politie ori de cate ori este nevoie", le-a spus Bercea Mondial magistratilor de la Curtea de Apel.

In referatul Tribunalului Olt de arestare preventiva a lui Bercea Mondial se arata ca acesta sustine in declaratia data instantei ca este convins ca "atitudinea sa ilicita nu va ajunge sa fie sanctionata penal", date fiind "aliante" cu persoane publice importante, "care i-au botezat pe fiii sai".

"Pericolul concret rezulta si din conduita generala a inculpatului, caracterizata prin megalomanie si spirit dominator, care i-au fundamentat convingerea ca atitudinea sa ilicita nu va ajunge sa fie sanctionata penal, pe baza numeroaselor sale legaturi de afinitate prin aliante realizate cu persoane cu functie de conduita publica importante, care i-au botezat pe fiii sai, asa cum rezulta din chiar declaratia inculpatului, luata la aceasta instanta", se arata in referatul Tribunalului Olt privind arestarea preventiva a lui Sandu Anghel.

  • Sotia lui Bercea Mondial, urmarita penal pentru instigare la marturie mincinoasa

Procurorii Parchetului Tribunalului Olt au inceput urmarirea penala impotriva Fanicai Anghel, sotia lui Bercea Mondial, potrivit MEDIAFAX.

Procurorul Eugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca Fanica Anghel, sotia lui Bercea Mondial, este cercetata dupa ce ar fi incercat sa influenteze martorii si "sa ii determine sa spuna altceva".

Citeste si:
Bercea Mondial va fi eliberat condiționat. A făcut 2 ani de...
Bercea Mondial va fi eliberat...

Citeste si:

Familia Bercea Mondial, cercetata in 120 de dosare penale

Bercea Mondial si "valoarea lui"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.