Gheorghe Flutur a declarat ca a decis sa sustina candidatura lui Emil Boc la functia de presedinte al PDL la Conventia Nationala ce se va desfasura in luna mai.
"Partidul are nevoie de consecventa, de solidaritate, de o echipa puternica, de innoire, de dinamism si initiativa", a spus Gheorghe Flutur, citat de MEDIAFAX .

"Caruta nu se lasa in mijlocul drumului, chiar daca drumul e greu", a spus liderul democrat-liberal. Flutur a subliniat ca PDL se afla intr-o campanie pentru recastigarea electoratului si ca nu va putea avea succes daca se disociaza de masurile luate in ultimul al de guvernul de centru-dreapta condus de Emil Boc.


Mutarea vicelui PDL nu este insa singulara, potrivit evz.ro . Lideri de organizatii de forta ale PDL cum ar fi Ioan Oltean (Bistrita), Gheorghe Stefan ”Pinalti” (Neamt) sau Mircea Toader (Galati) au facut lobby intens initial pe langa Vasile Blaga sa intre in cursa pentru sefia PDL, batand in mai multe randuri drumul pana la ”sediul de campanie” al acestuia din Modrogan pentru a-l asigura de sustinerea sa totala.

Dupa intrarea in cursa a lui Boc, sustinut de tandemul Traian Basescu - Elena Udrea, ei s-au repliat.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.