Presedintele PDL, Emil Boc, si secretarul general al PDL, Vasile Blaga, intrebati de ziaristi despre propriile candidaturi la sefia partidului, au dat acelasi raspuns: "Toate la timpul lor".

" Toate la timpul lor. Cel mai important acum este sa trecem de motiunea de cenzura ", a spus Blaga, inaintea sedintei BPN al PDL, potrivit MEDIAFAX. Intrebat despre candidatura lui Emil Boc, Blaga a raspuns: "Nu pot sa spun nimic despre candidatura nimanui".



La randul sau, intrebat despre candidatura sa la presedintia PDL, Emil Boc a spus: "Toate la timpul lor".

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, anunta ca duminica seara a semnat pentru sustinerea candidaturii lui Emil Boc pentru un nou mandat de presedinte al PDL.

  • Si Roberta Anastase a semnat pentru sustinerea candidaturii lui Emil Boc la sefia PDL

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, ca a semnat motiunea de sustinere a lui Emil Boc pentru presedintia partidului. Roberta Anastase a fost intrebata inainte de sedinta BPN al PDL daca a semnat motiunea de sustinere a lui Emil Boc, mentionandu-se ca Elena Udrea a anuntat ca a semnat-o, scrie MEDIAFAX.

"Da, am semnat. Am fost langa Emil Boc tot anul trecut, si in cele mai grele momente, in care si-a asumat masurile necesare pentru Romania. Nu pot sa fiu in alta parte", a precizat Roberta Anastase.

Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, inaintea sedintei BPN, ca intotdeauna a spus ca, daca Emil Boc va candida pentru un nou mandat la sefia partidului, il va sustine, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, precizand si el ca va fi pe platforma premierului.

Presedintele PDL Bihor, deputatul Stefan Seremi, a declarat, luni, ca organizatia judeteana il sustine pe Vasile Blaga in cursa pentru presedintia PDL, spunand ca "partidul are nevoie de o mana forte", iar Blaga "e un om de cuvant, apreciat foarte mult si in partid, dar si in afara" acestuia.


  • Boureanu: Vor fi cel putin 3 motiuni. Decid pe cine sustin in functie de ce se intampla cu premierul

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, luni, ca vor fi cel putin trei motiuni la presedintia PDL, precizand ca va decide pe cine sustine in functie de ceea ce se intampla cu premierul Romaniei.
Citeste si:
Metroul de la Cluj. Astăzi se semnează contractul pentru proiectare...
Metroul de la Cluj. Astăzi se...

Asteptam sa se depuna motiunile oficial, sa-si depuna toti colegii care doresc sa candideze, inteleg ca vor fi cel putin trei motiuni din ce am vazut pana acum", a spus Boureanu, precizand ca, "probabil", in afara de cele ale lui Emil Boc si Vasile Blaga, cea de-a treia motiune va fi din grupul reformistilor, scrie MEDIAFAX.

Intrebat pe cine va sustine la sefia PDL, Boureanu a spus ca va lua decizia si in functie de ceea ce se intampla cu premierul.

"Decizia va fi luata si in functie de ce se intampla cu premierul Romaniei. Raman la parerea ca domnul Boc trebuie sa ramana premier in continuare si partidul trebuie sa mizeze pe un premier politic"
, a spus vicepresedintele PDL.

  • Berceanu: Il sustin pe Blaga la sefia PDL, nu ma schimb de la o zi la alta

Presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, luni, ca il sustine pe Vasile Blaga pentru functia de presedinte al partidului, afirmand, totodata, ca pe el nu il "preocupa" o functie in structura de conducere a formatiunii, scrie MEDIAFAX.

Intrebat daca isi mentine optiunea de a-l sprijini pe actualul secretar general al PDL, Vasile Blaga, pentru functia de presedinte al formatiunii, Radu Berceanu a spus: "Absolut! Nu-mi schimb opinia de pe o zi pe alta!".
Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Presedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, nu a vrut sa comenteze subiectul intalnirii pe care presedintele Traian Basescu a avut-o la Vila Lac 1 cu lideri ai partidului, sustinand totodata cu nu il "preocupa" o functie de conducere in formatiunea democrat-liberala.

"Nu ma framanta. Nu ma preocupa o functie de conducere. Am fost 15 ani sef in BPN. Iata ca de patru ani de zile nu am nicio functie in structura centrala a partidului si cu toate astea am un cuvant de spus, sunt ascultat. Nu e o prioritate pentru mine", a adaugat Berceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.