Crin Antonescu anunta ca toti reprezentantii PNL din parlament vor vota pentru motiunea de cezura depusa impreuna cu PSD pe Codul Muncii.

Nu exista nici un fel de problema in ceea ce ne priveste. Toti parlamentarii liberali vor fi prezenti, toti parlamentarii liberali vor vota motiunea de cenzura ai carei initiatori, impreuna cu cei din PSD si PC, suntem”, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu.

Liderul liberal a precizat faptul ca, exceptand cazurile de sanatate, nu exista nici un fel de derogari de la prezenta.


Motiunea de cenzura „Codul Boc - salarii mici, somaj mare, firme falimentate” se doreste a fi o forma de sanctionare care vizeaza atat modificarile aduse legii Codului Muncii, cat si procedura aleasa de guvernul Boc care care abuzeaza in continuare de angajarea raspunderii pentru a impune legi nedemocratice si contrare intereselor cetatenilor romani, se arata in textul motiunii depusa miercuri, la Parlament. Angajarea raspunderii Guvernului pe aceasta Lege nu este specifica unui regim democratic, pentru ca procedura este fortata, ocoleste dezbaterea parlamentara si argumentele societatii civile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.