Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.

Potrivit unor surse judiciare, Viorel Hrebencius este audiat in acest dosar in calitate de martor.

Conform surselor citate, in acelasi dosar ar urma sa fie audiat si senatorul PSD Catalin Voicu, in prezent arestat preventiv, transmite MEDIAFAX.

Sursele citate spun ca audierea celor doi ar putea avea legatura cu extinderea cercetarilor in dosarul lui Constantin Nicolescu, existand suspiciunea ca Nicolescu ar fi incercat sa influenteze modul in care functioneaza justitia prin promovarea unui magistrat de la Curtea de Apel Pitesti intr-o functie de conducere.

"Am fost chemat intr-un dosar al domnului Nicolescu. Mai multe nu pot sa va spun, e o ancheta", a declarat Hrebenciuc, care imediat s-a urcat in masina si a plecat.

Presedintele Consiliului Judetean Arges a fost retinut de procurorii DNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.