Academicieni, sindicalisti, artisti, oameni de sport, ziaristi, politicieni au fost alaturi de presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, la implinirea a 43 de ani, din meniu nelipsind purcelusul de lapte, carnaciorii de casa, afumaturile si fasolea batuta puse la dispozitie de Mircea Dinescu.

Marian Vanghelie a venit, luni dupa-amiaza, la restaurantul Taverna Sarbului, care a gazduit petrecerea de ziua sa, foarte bine dispus, el marturisind ziaristilor ca la cei 43 de ani nu a imbatranit, ci este mai puternic decat oricand, fiind chiar intr-un proces de "rebranduire".

"Imi doresc sanatate. Celelalte vin incet si sigur fara nicio problema, daca esti atent si nu te grabesti. In viata nu trebuie sa te grabesti. Trebuie sa fii echilibrat si vin toate de la sine, si functiile vin. Toate vin, daca esti natural, cum sunt eu natural ca branza de oaie, va asigur ca si functiile si pozitiile vin de la sine. Important e sa fii natural", a spus Vanghelie, transmite MEDIAFAX.

"Important e, cand apari la televizor, lumea sa se uite, sa aiba incredere vizavi de ceea ce spui, sa fii consecvent, sa arati intr-un fel, sa nu te maimutaresti si de aici vin toate de la sine", a adaugat Vanghelie.

Intrebat daca nu se teme ca imbatraneste, el a raspuns: "Eu nu imbatranesc. Eu acum chiar sunt puternic. Pe cuvant. Ma simt bine".

Cum si-a pierdut Vanghelie pasaportul la Washington


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.