La mai bine de o luna de la revenirea sa din State, Marian Vanghelie a povestit, in premiera, duminica seara, la emisiunea "Serviciul Roman de Comedie", de la PRO TV, cum si-a pierdut, pentru o scurta perioada de timp, identitatea, la Washington.

Socul s-a produs la intrarea in Casa Alba, acolo unde era asteptat de unul dintre consilierii presedintelui american.

"Cand sa intru, m-am cautat in buzunare si mi-am dat seama ca nu am pasaportul - a povestit Vanghelie. Cozmin, n-am pasaportul" i-a spus el, panicat, lui Gusa care il insotea, scrie Gandul.

"Atunci am avut cele mai mari emotii din viata mea. Va imaginati. Nu atat ca n-as mai fi intrat la Casa Alba, dar ma gandeam ce va spune presa din Romania, altfel foarte corecta si cinstita. Cum va povesti ea si ce va scrie despre cum si-a pierdut Marian Vanghelie pasaportul la Washington". Sansa edilului - pasaportul a reaparut in scurt timp, iar vizita la Casa Alba a decurs in conditii normale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.