Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca are informatii potrivit carora UDMR se va alia cu USL in unele judete din tara pentru alegerile locale.

"Este un lucru normal ca UDMR sa se alature USL, deoarece, dincolo de deciziile politice la nivel national, nu cred ca masurile gresite si stupide ale Guvernului Boc i-au ocolit pe maghiari. S-au taiat salariile si de la romani si de la maghiari, s-au taiat pensiile si de la unii si de la altii, s-a marit TVA si pentru romani si pentru maghiari. Incompetenta si coruptia Guvernului Boc afecteaza orice locuitor al Romaniei, indiferent de nationalitate", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Acesta a declarat ca nici el, nici omologul sau liberal, Crin Antonescu, nu merg la Congresul UDMR de la Oradea pentru a face oferte, ci pentru ca au fost invitati.

"Va reamintesc, UDMR a fost invitata si a participat la Congresul nostru din octombrie, avem relatii normale, civilizate, cu alte partide democratice, cu orice partid, cu exceptia PDL", a declarat Ponta.

In judetul Bihor, presedintele organizatiei judetene a UDMR, Alexandru Kiss, si liderii USL din judet au semnat deja, joi, un protocol de colaborare cu o valabilitate pana in anul 2016, prin care se obliga sa formeze majoritati in toate consiliile locale din judet si sa sustina in plan national parteneriatul inceput la Oradea.

UDMR nu vrea alianta cu USL, sub umbra lui Vadim


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.