Teo Trandafir a fost supusa, joi, unei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale. Aceasta a fost operata cu succes, au anuntat medicii din Viena.

In urma operatiei, partile necrozate ale pancreasului au fost inlaturate, fiind efectuat un drenaj extensiv si lavaj al cavitatii abdominale, potrivit unui comunicat publicat de Clinica AKH din Viena.

"Sunt de un optimism moderat ca acesta este un mare pas inainte in recuperarea ei", a declarat dupa interventia chirurgicala profesorul Michael Gnant, sef al Departamentului chirurgie de la Spitalul AKH, chirurgul care a operat-o. "Teo Trandafir a fost intens pregatita pentru aceasta procedura chirurgicala importanta", a adaugat profesorul Spiss, care a condus echipa de anestezie si reanimare.

Medicii sustin ca interventia a fost un "succes", precizand faptul ca aceasta va ramane sub observatie in zilele urmatoare, la Terapie Intensiva. Interventia chirurgicala a fost necesara pentru a controla procesul inflamator al pancreasului
.

Teo Trandafir a fost transportata, in data de 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.