Medicii din Viena au hotarat ca Teo Trandafir sa fie operata cat mai repede, pentru ca pancretatita acuta de care sufera s-a agravat.

Clinica AKH a anuntat vestea, marti seara, printr-un un comunicat de presa foarte evaziv, care spunea ca "starea generala a pacientei Teodora T. s-a deteriorat si o echipa medicala interdisciplinara a decis ca se impune interventia chirurgicala pentru a se putea tine sub control procesul inflamator al pancreasului", informeaza Click!.

Un bun prieten de-al vedetei, medic de profesie, a prevazut diagnosticul inca de acum o saptamana si a declarat pentru ziarul Ring ca „ starea i s-a agravat pe fondul reactiilor de aparare a organismului fata de o agresiune septica. Sindromul inflamator sistemic nu poate fi stapanit. Organismul nu-l poate delimita. Inflamatia determina moartea celulelor pancreatice si se produce prin compresia exercitata de pseudochisturi. Apar febra, hipotensiunea si problemele respiratorii, fiind afectata si functia cardiaca. Tahicardia se instaleaza prin tromboza venei splenice. Lui Teo ii vor scoate splina, o bucata din pancreas si, posibil, si colecistul”.

La inceputul lunii februarie, medicii spunea ca Teo Trandafir a fost supusa unei proceduri endoscopice, se recupereaza bine si ar putea reveni in tara "curand".

Teo Trandafir a fost transportata, in 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.