Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, le-a raspuns ironic, joi, ziaristilor care au intrebat la ce magazine au reduceri membrii de partid, el spunand ca "la sex shop".

Conducerea PSD a prezentat, joi, ziaristilor, sistemul informatizat de evidenta a membrilor de partid.

Fiecarui membru urmeaza sa i se inmaneze si un card, pe care are imprimat un cod de bare, pentru ca membrii PSD vor putea beneficia de reduceri in anumite magazine, transmite MEDIAFAX.

La intrebarile insistente ale jurnalistilor in legatura cu magazinele la care membrii PSD pot avea reduceri, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a raspuns evaziv, afirmand ca inca negociaza cu unele companii, atat din domeniul retailerilor, cat si al agentiilor de turism si locurilor de agrement.

Intrucat intrebarile persistau, Adrian Nastase le-a raspuns ironic ziaristilor, in timp ce pleca din incaperea in care s-a facut prezentarea: "La sex shop".

Fara scoala in PSD: 68% au 8 clase sau au terminat liceul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.