Aproape jumatate din membrii PSD au studii liceale, iar 23% dintre ei au varste de peste 60 de ani, potrivit datelor sistemului de evidenta informatizata a activului de partid, prezentat, joi, de secretarul general, Liviu Dragnea.

Din datele centralizate pana acum, 59% dintre membrii PSD sunt barbati, 53% au varste de peste 60 de ani, 43% au studii liceale, 11% au doar studii gimnaziale, iar 14% au studii profesionale.

PSD a inaugurat, joi, sistemul de evidenta informatizata a membrilor de partid, organizatiile judetene introducand in baza de date centralizata, pana in momentul prezentarii publice, aproximativ 102.000 de membri, transmite MEDIAFAX.

Potrivit lui Dragnea, procesul de centralizare nu s-a finalizat, numarul de membri de partid reactualizandu-se permanent, pe masura ce organizatiile judetene introduc in sistem fisele membrilor de partid.

Conducerea PSD estimeaza ca, la finalul centralizarii, numarul membrilor de partid va fi in jur de 350.000.

Fisierul de membru PSD contine, potrivit lui Dragnea, informatii detaliate despre activitatea profesionala, activitatea politica, plata cotizatiei, preferinte, distinctii, studii.

Fiecarui membru urmeaza sa i se elibereze un card, care ar putea fi folosit si pentru achizitionarea de produse in anumite magazine, el fiind inscriptionat cu un cod de bare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.