Teo Trandafir a intrat in operatie in acesta dimineata, anunta clinica AKH din Viena.

Datorita unei deteriorari a starii de sanatate a deputatului PDL, medicii au hotarat ca interventia chirurgicala trebuie sa se faca cat mai repede, pentru a opri procesul de inflamare a pancreasului, informeaza Clinica din Viena.

Doctorii informeaza ca tratamantul administrat pacientei nu a dat rezultate pana acum, de aceea au hotarat ca Teo nu mai poate astepta pana saptamana viitoare pentru a se opera, cum era anuntat initial.

Starea lui Teo s-a agravat

Cllinica AKH a anuntat vestea, marti seara, printr-un un comunicat de presa foarte evaziv, care spunea ca "starea generala a pacientei Teodora T. s-a deteriorat si o echipa medicala interdisciplinara a decis ca se impune interventia chirurgicala pentru a se putea tine sub control procesul inflamator al pancreasului"

La inceputul lunii februarie, medicii spunea ca Teo Trandafir a fost supusa unei proceduri endoscopice, se recupereaza bine si ar putea reveni in tara "curand".

Teo Trandafir a fost transportata, in 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.