Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, marti, ca a solicitat concediul pentru cresterea copilului deoarece a dorit sa faca "un exercitiu cu presa", stiind ca mandatul parlamentarilor nu poate fi revocat sau intrerupt.

Prigoana a precizat ca solicitarea sa nu avea cum sa se "aprobe pe lege". "Da, am facut un exercitiu cu presa, mandatul deputatului si senatorului nu poate fi revocat sau intrerupt", le-a spus Prigoana ziaristilor.

La intrebarile insistente privind solicitarea sa, Prigoana a spus ca s-a distrat copios dupa ce a constatat ca partea de documentare a presei "a lipsit cu desavarsire".

El a precizat ca a depus solicitarea privind acordarea unui concediu pentru cresterea copilului pentru a vedea daca "departamentele de informare ale presei sunt informate".

"M-am distrat copios. Dumneavoastra nu cunoasteati legea. Nu are cum sa se aprobe pe lege. Am depus-o ca sa vad ce scrie presa", a adaugat Prigoana, citat de MEDIAFAX.

Intrebat cum comenteaza afirmatiile unor parlamentari care apreciau ca Prigoana a facut un exercitiu de imagine solicitand Parlamentului sa-i acorde concediu pentru cresterea copilului, Silviu Prigoana a spus ironic ca a facut un exericitiu de imagine pentru ca nu-l cunostea lumea pe strada.

"Da, e un exercitiu de imagine, am o mare lipsa de imagine, nu ma cunoaste lumea pe strada si m-am gandit atunci sa fac putina imagine", a mentionat Prigoana.

Prigoana vrea sa intre in "concediu de maternitate"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.