Gluma proasta sau eroare informatica? Conform enciclopediei universale virtuale. Wikipedia, primarul Constantei, Radu Mazare, este decedat de pe 20 ianuarie 2010.
Daca dati un search pe Google in cautarea de date despre edilul Constantei, Wikipedia o sa va furnizeze niste informatii mai mult decat bizare: "Radu Stefan Mazare (nascut la 5 iulie 1968, Bucuresti - d. 20 ianuarie, 2010, Constanta), este actualul primar al Constantei, in mandatul 2000-2004..."

In schimb pe pagina de Wikipedia in varianta engleza, Mazare este inca viu, bine-mersi: "Radu Stefan Mazare (born July 5, 1968) is a Romanian politician. He served two terms as Mayor of Constanta, beginning his career as an independent, but eventually becoming a Social Democratic Party (PSD) member. He was reelected in June 2008."


In urma cu doua saptamani, primarul Constantei se plangea ca o persoana i-a spart conturile de Facebook si Yahoo Messenger si ca a inceput sa le trimita mesaje fetelor din listele sale, chemandu-le la resedinta personala.

Radu Mazare are cateva sute de prieteni pe contul de Facebook (care momentan este suspendat), fiind unul din cei mai populari politicieni romani in acest sens. Si ii plac enorm femeile, cum a si recunoscut intr-o inregistrare postata pe YouTube:



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.