Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, ca va organiza o actiune "atipica" de protest la PDL, el evitand sa spuna cand ar putea avea loc sau in ce ar consta aceasta.

Intrebat de jurnalisti daca PSD Bucuresti va organiza o actiune de pichet a sediilor PDL din Capitala, asa cum se intampla in celelalte judete, Vanghelie a spus ca luni va fi alaturi de alti lideri PSD la Pitesti.

"Vom face ceva anume si intr-un anumit fel, nu asa... Nu am spus astazi, nu am spus maine. Am spus ca va anunt, ca vreau sa fiti alaturi de mine. Gandim strategia Bucurestiului si nu putem face actiuni cum se intampla in fiecare judet. E Capitala Romaniei si trebuie sa gandim o actiune atipica, pentru ca bucurestenii sa inteleaga mesajul", a spus el, citat de MEDIAFAX.

Intrebat daca va boicota intalnirea presedintelui Traian Basescu cu parlamentarii PDL, de luni seara, Vanghelie a raspuns: "Nu imi permit eu cu Traian Basescu. (...) In toate problemele ma misc natural ca..., nu vreau sa fac reclama la nimic, sunt natural exact ca branza de oaie".

Intrebat ce ar face daca s-ar intalni cu Basescu, Vanghelie, care astepta liftul la Camera Deputatilor, a raspuns: "L-as baga in lift".

La intrebarile jurnalistilor, el a continuat: "E normal sa intre inaintea mea".

Ponta declara razboi PDL-ului

Ponta: Basescu stia ca Nicolescu urma sa fie arestat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.