Presedintele PSD, Victor Ponta, aflat, vineri, la Pitesti, a declarat ca PSD cheama "oamenii din toata tara" ca in ziua in care se va judeca recursul la decizia de arestare a sefului CJ Arges, Constantin Nicolescu, sa mearga in fata sediilor PDL si sa ceara sa se faca dreptate.

Ponta se afla la Teatrul "Alexandru Davilla" din Pitesti, unde s-au adunat peste 500 de membri ai PSD, alaturi de lideri ai partidului, intr-o actiune de solidaritate cu presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, arestat, joi seara, pentru dare de mita si trafic de influenta.

Ponta: Arestarea din PSD este manevrata de Basescu

"Am tinut sa ii asigur pe argeseni ca suntem dispusi sa ne batem ca legea sa fie aplicata si in Arges si in toata Romania. Legea prin care om trebuie lasat sa isi dovedeasca nevinovatia si trebuie sa fie cercetat in libertate si corect", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

El a sustinut ca in cazul arestarii lui Nicolescu este vorba despre un razboi declansat unei persoane de catre Basescu, Boc si PDL.

"Chemam toti oamenii, pesedisti sau nepesedisti, ca luni, daca atunci se judeca recursul lui Nicolescu, sa iasa in fata sediilor PDL din tara si sa ceara dreptate, sa ceara libertatea lui Constantin Nicolescu, sa ceara aplicarea legii", a spus liderul PSD, aratand ca PDL trebuie sa nu mai ceara arestarea opozantilor politici.

Boc si Udrea se implica in scandalul opozitiei

Seful CJ Arges: Infarctul a fost de fapt lesin


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.