Presedintele PSD, Victor Ponta, a mers, joi seara, la Spitalul Floreasca, pentru a-l vizita pe presedintele CJ Arges, declarand presei ca in cazul lui Constantin Nicolescu s-a dat ordin politic de la Traian Basescu si Daniel Morar si mentionand ca vinovatii vor trebui sa plateasca.

"Am venit sa-i spun in primul rand sa reziste. Sunt o multime de oameni alaturi de el. Si am venit sa-i spun ca cei care au comis o nedreptate vor da socoteala", a declarat presedintele PSD.

Ponta a mentionat ca, daca s-ar fi respectat legea, Constantin Nicolescu s-ar fi aflat acasa, sanatos. El a precizat ca se refera la legea potrivit careia un om poate fi judecat in libertate daca nu reprezinta pericol public, transmite MEDIAFAX.

Liderul PSD a spus ca este clar ca in cazul lui Nicolescu s-a actionat la ordinul politic al presedintelui Traian Basescu si al sefului DNA, Daniel Morar, si ca cei doi "trebuie sa plateasca pentru ce ne fac si pentru ca incalca legea".


Presedintele PSD, Victor Ponta, declara, miercuri, referindu-se la situatia presedintelui CJ Arges, ca refuza sa creada in coincidente, mentionand ca, din cate intelege, Constantin Nicolescu (PSD) este supus unei anchete "extrem de ciudate" la 24 de ore dupa protestul muncitorilor de la Mioveni.

De asemenea, Ponta spunea ca senatorul Mircea Andrei (PDL) "a anuntat cu saptamani inainte repercursiunile pe care le vor suferi atat arhiepiscopul de aici, presedintele Consiliului Judetean si orice alta persoana din judet care nu asculta ordinele".

"Faptul ca faimosul deja, legendarul senator Mircea Andrei (PDL), faimos in sens negativ, in sensul nenumaratelor fapte ilegale comise si nenumaratelor controverse in care a fost implicat, a anuntat cu saptamani inainte repercursiunile pe care le vor suferi atat arhiepiscopul de aici, presedintele Consiliului Judetean si orice alta persoana din judet care nu asculta ordinele, nu cred ca toate acestea reprezinta o coincidenta. In rest nu vreau sa comentez mult mai mult", afirma Ponta.

Totodata, Arhiepiscopul Argesului IPS Calinic declara ca a fost sunat de senatorul Mircea Andrei si avertizat ca va incepe un "razboi" imediat dupa ce l-a schimbat din functia de vicar pe preotul Nicolae Branzea, reprosandu-i deficiente in activitate.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Conducerea PDL Arges respinge orice implicare in cazul arestarii presedintelui Consiliului Arges, Constantin Nicolescu si sustine ca liderul PSD Victor Ponta si arhiepiscopul Argesului IPS Calinic au lansat acuzatii nefondate si declaratii jignitoare la adresa presedintelui PDL Arges, Mircea Andrei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.