Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus ca singurul cu care Mircea Geoana s-a sfatuit, inaintea alegerilor prezidentiale din 2009, a fost Sorin Ovidiu Vintu.

Ponta a declarat, pentru MEDIAFAX, ca fostul candidat al PSD la prezidentiale, Mircea Geoana, nu s-a sfatuit, inainte de ultima confruntare televizata cu Traian Basescu, cu nimeni din staff-ul de campanie, ci doar cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

"Din pacate, singura persoana cu care Mircea Geoana s-a sfatuit atunci a fost Sorin Ovidiu Vintu. Cu noi nu a vrut sa vorbeasca, sa ne asculte", a sustinut Ponta, care era atunci purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD.

Actualul presedinte PSD a mai declarat ca afirmatiile facute marti de Geoana pe blog, despre episodul vizitei la Vintu si reactia staff-ului de campanie sunt "minciuni".

"Singura replica pe care o merita Geoana la ce a spus despre mine este o replica dintr-un film celebru. Ii promit lui Geoana ca, daca nu mai spune minciuni despre mine, nu mai spun adevarul despre el", a declarat Ponta.

Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana sustine, intr-o declaratie filmata si postata pe blogul personal, ca a fost sfatuit de Victor Ponta, la dezbaterea avuta cu Traian Basescu inaintea ultimului tur al prezidentialelor din 2009, sa spuna ca a fost acasa, la nevasta, in cazul unei intrebari despre vizita facuta la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

"Am aflat de aparitia fotografiilor cu cateva minute inainte de a intra in platou. Victor Ponta, care era purtatorul de cuvant al campaniei, mi-a spus: «Daca va intreaba daca ati fost la Vintu, mintiti si spuneti ca ati fost acasa la nevasta». Am preferat sa spun adevarul. Poate a fost o naivitate, poate o greseala", spune Geoana.

Presedintele Senatului nu exclude varianta unei capcane in care ar fi fost atras inaintea ultimului tur al alegerilor prezidentiale din 2009.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.