Presedintele PDL Bucuresti, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a criticat opozitia, despre care a spus ca este "slaba si lipsita de solutii", adaugand ca "televiziunile lui Vantu si Voiculescu" fac opozitie in locul PSD si PNL.

Udrea a declarat, sambata, la Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Cluj, ca opozitia nu produce nimic "in afara de scandal si demagogie".

"Este sansa PDL de a arata cat este de diferit de celelalte partide. Uitati-va la partidele opozitiei. Cat de slaba este opozitia si lipsita de solutii. In locul opozitiei, al PSD si PNL, fac opozitie televiziunile lui Vantu si Voiculescu. Poate de aceea nu au nicio sansa cei din PSD si PNL sa creasca calitatea discursului public, sa gaseasca solutii pentru Romania. Opozitia are responsabilitati la fel ca si puterea, dar nu are nicio responsabilitate si in afara de scandal si demagogie nu produce nimic", a spus Udrea, transmite MEDIAFAX.

Udea l-a atacat pe presedintele PNL, Crin Antonescu, despre care a spus ca nu s-a facut remarcat in Parlament decat prin "chiul".

"Crin Antonescu se vede conducand tara. Era sa spun ca se vede prim-ministru, dar este exclus, pentru ca pentru asta trebuie sa fii la 7.00 dimineata la serviciu, insa el la 12.00 se trezeste. A fost ministrul Tineretului si tot ce a ramas in urma lui a fost un contract prin care a dat sapte hectare de teren in Herastrau si o baza in Bucuresti prin contracte care si acum sunt nelamurite din punctul de vedere al legalitatii lor. Nu stim ce face in Senat. Dupa 20 de ani de cand face politica nu s-a remarcat decat prin chiul si intarzieri la serviciu. Nu poti fi ministru in Guvernul Boc, sa te trezesti la 12.00", a spus Udrea.

Ministrul Dezvoltarii Regionale a participat, sambata, la Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Cluj, in cadrul caruia se alege noua conducere a filialei. Pentru functia de presedinte al PDL Cluj candideaza doar deputatul Daniel Buda, care detine aceasta functie din anul 2006.

Citeste si:
Alegeri SUA: Joe Biden, pregătit să lucreze cu opoziția republicană
Alegeri SUA: Joe Biden,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.