Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat ca Emil Boc este cel mai bun premier cu care a lucrat, care va intra curand in "galeria prim-ministrilor", in acest context Berceanu vorbind si despre Winston Churchill.

"Am niste mandate de ministru in spate care sa ma faca sa vorbesc foarte in cunostinta de cauza despre prim-ministri si de performantele de prim-ministru ale unuia sau altuia. Desi domnul Boc este singurul premier care m-a dat afara din Guvernul sau, eu va spun, poate in premiera, ca, daca fac o comparatie a mea, este cel mai bun prim-ministru pe care l-am avut, dintr-o multitudine de criterii", a declarat Radu Berceanu, transmite MEDIAFAX.

Senatorul PDL sustine ca, spre deosebire de predecesorii sai, Emil Boc are o capacitate mare de a intelege lucrurile si din alte domenii decat cel in care s-a pregatit.

"Eu, personal, nu pentru ca este presedintele PDL, pentru ca am mai criticat presedinti, dar daca pe mine ma pune sa pun prim-ministrii cu care am lucrat eu intr-o ordine, pe primul loc l-as pune pe Emil Boc. Ca si capacitate de munca, de a intelege lucrurile nu numai din domeniul sau, ci si din altele, eu cred ca nu are niciun fel de problema”, a mai spus Radu Berceanu.


Fostul ministru al Transporturilor a adaugat ca, din perspectiva timpului, masurile adoptate de premierul Emil Boc se vor “limpezi”, iar lumea isi va da seama ca toate cabinetele pe care le-a condus au avut o misiune grea.

"Churchill a castigat razboiul, dar a pierdut alegerile. Asa ca pana la urma, dintr-o perspectiva mai indepartata, lucrurile incep sa se vada altfel. Eu sunt convins ca in aceasta perioada, in care oamenii or sa vada altfel, mai clar, o sa-si dea seama ca aceasta perioada de doi ani a fost o incercare extraordinara pentru Romania si ca Emil Boc si Guvernul au avut o misiune foarte grea si, Slava Domnului, cel putin pana in prezent, au trecut-o foarte bine. Oamenii judeca la nivelul impactului direct, scaderea salariului de exemplu, dar in momentul in care va interveni timpul, care le limpezeste altfel, eu cred ca Emil Boc va avea un loc important in galeria de prim-ministri, de presedinti de partid”, a adaugat Berceanu.

Citeste si:
Boc, Berceanu, Videanu si Flutur, audiati la Comisia de ancheta...
Boc, Berceanu, Videanu si...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.