Senatorul Radu Berceanu a fost reales in sedinta Consiliului de Coordonare al PDL Dolj, presedinte al organizatiei judetene, cu 419 voturi. Contracandidatul sau, deputatul de Bailesti Gelu Visan, a obtinut 113 voturi.

La intrunirea Consiliului de Coordonare au fost prezenti 549 delegati si au fost 532 voturi valabil exprimate, potrivit Agerpres.

Inainte de exprimarea votului, Radu Berceanu a declarat ca obiectivul sau este castigarea functiei de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, pentru ca are "de platit o polita".

"Sunt presedinte de organizatie judeteana de 21 de ani, vechime pe care cred ca putini presedinti de organizatii de partid o au. Si doresc sa mai am un mandat din partea dumneavoastra pentru a conduce partidul la ceea ce am ratat cu foarte putine voturi in 2008: functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj. Am aceasta dorinta de a plati o polita si as vrea ca impreuna cu organizatia judeteana sa castigam alegerile in totalitate", a spus Radu Berceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.