Amanarea discutiei Guvernului pe marginea legii salarizarii unitare pana la avizul Consiliului Economic si Social reprezinta doar 'un pretext', iar premierul nu" da doi bani pe acest aviz", a dclarat, presedintele PSD, Victor Ponta, la finalul Biroului Permanent National al formatiunii.

El i-a solicitat premierului Emil Boc sa precizeze de ce, la o luna si jumatate de cand legea bugetului de stat trebuia sa fie depusa in Parlament, bugetul "nu a fost nici macar adoptat de Executiv".

Potrivit acestuia, legea bugetului pe care o construieste actualul Guvern "este una a PDL, nu a Romaniei". El a anuntat ca PSD nu va evita sa foloseasca "armele de care dispune opozitia" pentru a impiedica acest lucru, relateaza AGERPRES.

Guvernul a amanat, pana miercuri, discutia privind salarizarea unitara, urmand ca marti Consiliul Economic si Social sa se reuneasca pentru a discuta pe marginea acestui subiect si pentru a acorda avizul in acest caz.

Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Ioana Muntean, in sedinta de luni Executivul va discuta despre rectificarea bugetara si despre Ordonanta de urgenta privind programul national de dezvoltare a infrastructurii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.