Rusinat in urma scandalului sexual in care evolueaza alaturi de colegul si amicul Robert Negoita, tanara speranta social-democrata, Nicolae Banicioiu se va confrunta cu un nou hop. Atunci cand uneperistul Eugen Nicolicea ii va cere demisia din Parlament!

Motivul: Nicolae Banicioiu a facut de ras Legislativul dambovitean din moment ce, platite fiind, damele de companie tot l-au refuzat.

Nu se poate asa ceva. Ne strica imaginea si ne face de ras”, sustine, amuzandu-se grozav, Nicolicea, citat de Ziarul National.

Ispravile semi-amoroase ale lui Banicioiu i-au inspirat de altfel si pe colegii de partid ai acestuia, multi pesedisti razand pe infundate de penibilul situatiei in care a ajuns tanarul si, dupa cum se pare, nu prea experimentatul lor coleg. Hotarat sa-si faca public demersul, Nicolicea a fost obligat sa-si tempereze elanul doar de absenta eroului principal - refugiat in aceste zile tocmai in China.

Manechine platite de politicieni si milionari pentru sex


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.