Presedintele PNL, Crin Antonescu, a respins, vineri, raspunzand unei intrebari, varianta ca, in eventualitatea in care motiunea de cenzura va fi aprobata, liderul PSD Victor Ponta sa devina premier.

Antonescu este prezent la ceremonia dedicata implinirii a 20 de ani de la fondarea Universitatii Dimitrie Cantemir, la care mai participa, printre altii, Ion Iliescu, Cristian Diaconescu si Iulian Fota, transmite MEDIAFAX.

Intrebat, inainte de eveniment, daca agreeaza varianta ca Victor Ponta sa devina prim-ministru in eventualitatea succesului motiunii de cenzura, Antonescu a declarat: "Raspunsul este nu". [PNL ataca PSD: Au aceleasi idei ca Basescu]

El a raspuns astfel unor declaratii ale liderului PSD, preluate de presa, care spunea ca nu are incredere in independentii propusi de PNL pentru eventuala functie de premier.

"Independentii respectivi nu au fost desemnati de catre mine. In orice caz, noi vorbeam despre premieri independenti", a spus Antonescu, vineri, in replica la declaratiile lui Ponta.

Lista posibililor viitori premieri

Dupa ce a ezitat cateva clipe, el a mai spus ca are despre Florin Georgescu o parere buna.

Presedintele PSD, Victor Ponta, afirmase ca este sceptic in privinta independentilor propusi de PNL. "Liberalii nu au avut mana buna la independenti. Toti independentii lansati de liberali, Predoiu, Ciolos, Vladescu - au ajuns sa se indragosteasca de Cotroceni si au plecat la Traian Basescu", a declarat anterior Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.