Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, in timpul unei vizite in judetul Covasna, ca PDL a decis sa sustina propunerea presedintelui Traian Basescu de stabilire la 63 de ani a varstei de pensionare pentru femei si sa voteze legea in Parlament in forma ceruta.

"Eu cred ca este o decizie care multumeste foarte multi oameni, cred ca a adus bucurie in randul femeilor. Femeile au si o datorie si o munca in plus in familie si atunci cu siguranta ca vor fi multumite de o varsta de pensionare mai mica de cea a barbatilor. PDL a decis ca va sustine propunerea presedintelui, ne vom mobiliza si vom vota aceasta lege in forma ceruta", a declarat Elena Udrea, citata de corespondentul MEDIAFAX.

Intrebata daca aceasta decizie nu contravine votului initial dat de PDL la Legea pensiilor, Elena Udrea a declarat ca important pentru oamenii politici este sa ia deciziile corecte, chiar daca acestea se mai schimba pe parcurs. [Basescu retrimite Legea Pensiilor la Parlament]

Ministrul Elena Udrea afirma, referitor la Legea pensiilor, ca este important ca, pana la urma, oamenii politici sa ia deciziile corecte, chiar daca uneori "aceste decizii se mai schimba pe parcurs", iar daca solutia "multumeste mai mult oamenii" nu vede de ce nu s-ar merge pe aceasta varianta.

"Pana la urma, important e pentru oamenii politici sa poata sa ia deciziile corecte, chiar daca uneori sa zicem ca aceste decizii se mai schimba pe parcurs. N-as vrea sa spun un proverb care spune ca numai in anumite situatii oamenii sunt incapatanati sau mergi pana la capat pe drumul pe care ti l-ai propus. Pana la urma, daca este o solutie care multumeste mai mult oamenii, de ce sa nu mergem pe aceasta varianta?!", a adaugat secretarul executiv al PDL.

Udrea a mentionat ca mai multi membri PDL au fost de la inceput pentru varianta pensionarii femeilor la 63 de ani.

Totodata, Elena Udrea s-a declarat convinsa ca propunerea presedintelui Basescu de schimbare a varstei de pensionare nu a fost generata de teama acestuia de a fi suspendat din functie.

Boc: Viata ne va obliga sa egalizam varstele de pensionare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.