Potrivit social-democratului Ilie Sarbu, sapte sau opt parlamentari ai coalitiei de guvernare ar vrea sa voteze pentru caderea guvernului.

El sustine ca de fapt nu PSD-ul ii "seduce" pe parlamentarii altor partide, ci invers, argumentele pentru votarea motiunii venind de la acei parlamentari.

"Sunt deja multi colegi, multi, sigur, la proportia noastra de la Senat, la Camera poate sunt putini, daca vorbim de sapte-opt oameni, care deja isi pun aceasta problema. Sapte-opt oameni care tatoneaza terenul, discuta cu noi, unii sunt speriati, inca mai exista aceasta frica, aceasta teroare, care a intrat in sufletul romanilor, nu numai al politicienilor, ca nu se stie in ce secunda se poate face un dosar oricaruia dintre noi. Sunt inca sub impulsul acestei mentalitati, dar unii sunt hotarati", explica Ilie Sarbu pentru RFI.

El spune ca parlamentarii Puterii se tem ca trebuie sa dea socoteala in fata alegatorilor din propriile colegii, pentru situat Liderul grupului PSD din Senat afirma ca parlamentarii care "tatoneaza terenul" sunt din toate partidele aflate in Guvern. "Oamenii sunt de la PDL, de la UNPR, chiar de la UDMR sunt oameni care stau pe ganduri la ora actuala. De data asta, argumentele nu sunt ale noastre, noi doar confirmam. ia economica a tarii”, a declarat Sarbu.

UDMR nu voteaza motiunea de cenzura, dar si-ar dori


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.