Premierul Emil Boc s-a intalnit astazi la Palatul Victoria cu reprezentantii mai multor sindicate pentru a lua in discutie noua lege a salarizarii in sistemul bugetar si nivelul salariului minim pe economie, dupa ce sindicatele au anuntat proteste de strada privind politica salariala a Guvernului.

Premierul Emil Boc discuta la aceasta ora cu liderii confederatiilor sindicale, la Palatul Victoria.

Reprezentantii confederatiilor sindicale s-au intalnit vineri cu ministrul Muncii, Ioan Botis, pentru a-i prezenta revendicarile. La finalul discutiei, acestia au declarat ca nu a fost luata nicio decizie, astfel ca isi mentin calendarul de proteste, relateaza MEDIAFAX.

Se apropie ziua protestelor: Sindicatele mentin calendarul

Presedintele Confederatiei Sindicale Democrate din Romania, Ioan Baciu, a precizat ca in cadrul intalnirii de vineri s-a stabilit doar o noua intalnire, pentru marti, pentru o discutie privind salariul minim, astfel incat membrii biroului Executiv National al CSDR vor picheta, luni, conform programului, sediul Guvernului.

Secretarul general de la CNSRL "Fratia", Sorin Stan, a declarat ca 20.000 de membri de sindicat din toata tara vor fi adusi in 22 septembrie in Capitala pentru a protesta in Piata Revolutiei, dar si la Palatul Victoria
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.