Liberalul Cristian Olteanu a fost operat la inceputul saptamanii pentru rezolvarea uneia dintre fracturile craniene, starea acestuia ramane inca grava avand dificultati de vorbire, agresorii politicianului nefiind gasiti inca de politisti.

"Pacientul a fost internat avand trei fracturi craniene. A fost operat luni pentru rezolvarea uneia dintre fracturi, pacientul intelege tot ceea ce i se spune, dar are in schimb greutati de vorbire", a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Bogdan Popescu.

Medicul Popescu a spus ca Olteanu ar putea ramane pana la sfarsitul saptamanii in clinica de neurochirurgie a spitalului si ca va incepe un program de recuperare.

Liberalul Cristian Oltean, batut in strada

Cristian Olteanu, presedintele PNL Sector 5, este tatal fetitei care a fost batuta de bona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnata definitiv, marti, de catre Tribunalul Bucuresti, la amenda penala de 1.000 de lei si la plata sumei de 1.000 de lei cu titlul de daune morale, pentru lovire si alte violente.

PNL arata, intr-un comunicat de presa, ca liderul organizatiei Sector 5, Cristian Olteanu, a fost agresat de un grup de indivizi necunoscuti, cand iesea din scara blocului unde locuieste, liberalii mentionand ca pana acum nu au niciun indiciu care sa conduca la ideea ca ar putea fi vorba de o agresiune de natura politica, transmite Mediafax.

Parchetul Judecatoriei Sectorului 6 a inregistrat dosarul si face cercetari sub acuzatia de loviri sau alte violente, toate indiciile conducand la ipoteza unei razbunari, intrucat liberalul nu a fost jefuit, sustin surse judiciare.

In cazul agresiunii asupra lui Cristian Olteanu, procurorii au inceput urmarirea penala "in rem", au declarat surse judiciare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.