Presedinte PNL Sector 5, Cristian Olteanu, a ajuns miercuri seara la spital in stare grava dupa ce ar fi fost batut in plina strada.

PNL precizeaza ca liderul organizatiei Sector 5, Cristian Olteanu, a fost agresat de un grup de indivizi necunoscuti, cand iesea din scara blocului unde locuieste.

Liberalul este internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), cu multiple fracturi craniene, transmite Evz.

Cristian Olteanu este constient, iar medicii ii administreaza tratament de specialitate, a precizat purtatorul de cuvant al SUUB, citat de aceeasi sursa.

Liberalul a fost lovit in cap cu o bata, in timp ce se afla pe strada Targu Neamt. Agresorii sunt cautati de politisti, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

  • Bona batausa, printre suspecti?

Cristian Olteanu, presedintele PNL Sector 5, este tatal fetitei care a fost batuta de bona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnata definitiv, marti, de catre Tribunalul Bucuresti, la amenda penala de 1.000 de lei si la plata sumei de 1.000 de lei cu titlul de daune morale, pentru lovire si alte violente. Acest caz a reprezentant o premiera in materie, pe rolul instantelor figurand mai multe cauze in care bone sunt reclamate pentru comportamentul lor, scrie Cotidianul.

Cazul Evei, in varsta de doi ani, a intrat in urma cu un an in atentia presei, dar si a autoritatilor judiciare, dupa ce mama micutei a facut publice inregistrarile video care relevau comportamentul violent al bonei Lovinica Dinu fata de fetita ei.

Astfel, bona ar putea sa se afle in spatele agresiunii de miercuri seara impotriva liberalului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.