Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul de promulgare a Legii ANI in varianta revizuita, recent, de Parlament.

"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat marti, 31 august a.c., Decretul pentru promulgarea Legii privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea Legii 144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, precum si pentru modificarea si completarea altor acte normative", se arata intr-un comunicat al Presedintiei.

Legea ANI a fost votata, recent, de plenul Senatului, cu 78 voturi "pentru" si o abtinere, actul normativ fiind adoptat in forma propusa de Camera, dupa ce senatorii au respins amendamentul privind exceptarea liderilor sindicali de la obligatia de a depune declaratii de avere.

Forma Legii ANI este cea adoptata de Camera Deputatilor, la propunerea Guvernului si a Ministerului Justitiei. [Legea ANI a trecut de Senat]

"Martirul Basescu", felicitat de Ambasadorul SUA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.